Radiodag och “skattjakt” hos Kristina, SM7MYL

Lördag 15 juni från 10-tiden och framåt är det radiodag hemma hos Kristina SM7MYL. Jag ska flytta och Lorentz SM7NTJ och jag skulle ha ordnat radioloppis ihop. Nu blev det ju inte så, men alla roliga saker finns kvar och söker nya ägare. Bl.a. finns en stor mängd kabel och antenner.

Kom och hjälp mig leta efter skatter och guldkorn som Lorentz SM7NTJ skulle önskat att någon ville ha. Han samlade på sig mycket spännande genom åren. Det finns mycket som jag inte känner till men som kanske just du har användning av.

Jag hoppas att vi kan få till lite fieldday-känsla med. Det finns gott om plats att köra radio och det är roligt att träffa andra amatörer och prata minnen. Du behöver själv ta med mat och dryck så att du klarar dig. Köket kommer att vara dåligt utrustat men mikro och vattenkokare finns kvar.

Du är välkommen att gå runt på logen och ladugården och leta. Hittar du något du eller någon du känner vill ha så ta med det. Är det något du vet är värdefullt så betala mig vad du uppfattar som ett rimligt pris. Hjälp mig också genom att ta med sådant som uppenbart är skräp och släng det. Jag kan omöjligen hinna tömma allt på egen hand.

Vill du ha inlotsning så ropa på 145,550. Det är så mycket roligare än att köra efter en gps!

Välkommen hälsar Kristina SM7MYL