Ångmaskinsafton

Tisdagen den 14 mars är det återigen dags för “Ångmaskinsafton” på SVARK.

Vi som har en gammal (eller nyare) ångmaskin får nu en chans och anledning att elda på och få snurr på dem. Även icke fungerande, hembyggen, museiföremål eller annat som har någon anknytning till ångdrift är naturligtvis välkomna inslag.

Du som har något passande – ta med det upp till SVARK på tisdag 14:e mars. Och du som inte har, är naturligtvis lika välkommen. Det brukar finnas en hel del kul att titta på denna kväll.

Ta gärna med någon yngre deltagare, då vi vet att många av dagens barn och ungdomar knappt sett en ångmaskin. Och ännu mindre ångmaskiner som är igång. Klockan 19:00 siktar vi som har med ångmaskiner att ha dem körklara. Hur länge vi sedan kör beror på vattnet och elden räcker. Så vill du se maskiner “in action” så sikta på att vara där vid 19-tiden.