Loppmarknad på SVARK 22/8

Tisdag kväll den 22/8 från kl 19:00 har vi loppmarknad på SVARK, SK7AX, i Jönköping/Axamo. Visning från 18:30. Mer information och listor med objekt som är till salu kommer finnas att ladda ner på www.sk7ax.se senast ett par veckor före loppmarknaden. Här hittar du också vägbeskrivning. Ingen förhandsbokning eller reservation är möjlig, all försäljning sker alltså på plats fr.o.m. kl 19:00 den 22/8. Planera gärna så du kan betala till SVARK via Swish. Fika serveras till självkostnadspris. Du som har egna saker att sälja är också välkommen, men föranmälan om detta krävs så vi kan planera. I mån av tillgång kan bord eller plats
för bord ordnas, annars finns ju alltid möjlighet att sälja från “bakluckan”. Maila förfrågan om plats till ingemar.em@telia.com eller som SMS till 070 – 741 14 01.